Vacatures Nieuwkoop

 

Als er op dit moment vacatures open staan, dan kunt u hier aangeven voor welke u in aanmerking wilt komen. Het beste is als u zich eerst hier volledig inschrijft en dan aangeeft voor welke vacatures u het liefst benaderd zou willen worden.

Leest u eerst ons privacy reglement (zie hiernaast), zodat u weet wat er met uw gegevens gebeurt als u zich inschrijft bij ErvaringWerkt.

Helaas hebben wij geen gelegenheid om met iedereen in een persoonlijk intake-gesprek te voeren. Als u reageert op een vacature , of als wij denken dat wij een passende vacature voor u hebben, nemen wij contact met u op en nodigen u uit voor een gesprek.

Bouw

Lasser

LOKATIE: Nieuwkoop

Met regelmaat zoeken wij voor bedrijven binnen gemeente Nieuwkoop lassers.
Het gaat dan om aankomende en senioren lassers voor het repareren en onderhouden van containers. 
Parttime en fulltime behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Bel Wim 06-42329058 of mail nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

Dienstverlening

Onderhoudsmedewerker botenbedrijf

LOKATIE: Nieuwkoop

Bij een botenbedrijf in gemeente Nieuwkoop is een afwisselende functie beschikbaar!
Als onderhoudsmedewerker verricht je de volgende werkzaamheden:
- in en uit het water halen van de boten
- onderhoudswerkzaamheden aan boten en motoren (schoonmaken, kabels vervangen, olie verversen)
- diverse hand- en spandiensten

Geïnteresseerd? Bel Wim 06-42329058 of mail nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

Logistiek/Transport

Productiemedewerker inpaklijn

LOKATIE: Nieuwkoop

Het bedrijf is een groothandel die gespecialiseerd is in het produceren van nat katten- en hondenvoer en voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

De productie en de inpaklijnen zijn volledig geautomatiseerd.

Het betreft een afwisselende functie in een klein enthousiast team aan de inpaklijn.

Je zal worden ingezet bij het bijvullen van de etiketten, treetjes, palleteer robot en het schoonhouden van de werkvloer en machines.

Je houdt samen met je collega’s de inpaklijn in de gaten zodat alles volgens de planning verloopt.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature stuur dan je CV en motivatiebrief naar Nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

Voor vragen kan je contact opnemen met Wim Kauffman.

Telefoonnummer 06 423 290 58 

Salarisindicatie: 10,00 / 12,50 bruto per uur

Uren per week: 38

Het bedrijf biedt je:

  • Een klein enthousiast team
  • Een informele werksfeer
  • Een goed salaris
  • Uitstekende werktijden

Wat verwachten we van jou:

  • Productiewerk is jou op het lijf geschreven
  • Je houdt van aanpakken
  • Je werkt nauwkeurig
  • Collegiale houding

 De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Wij houden een intake gesprek op ons kantoor. Aan de hand van dit gesprek beslissen we of je wordt voorgesteld aan de opdrachtgever. De opdrachtgever gaat met de voorgestelde kandidaten een persoonlijk gesprek aan en zal uiteindelijk de eind beslissing nemen.


Bouw

Werkvoorbereider/calculator

LOKATIE: Nieuwkoop

Voor een bouwbedrijf in omgeving Alphen a/d Rijn zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/ calculator. Je zal de bouwprojecten calculeren, voorbereiden en begeleiden, zodat alles op rolletjes loopt? Bij dit bedrijf wordt er met name gebouwd en verbouwd in de particuliere sector.
Daardoor is het belangrijk dat je beschikt over communicatieve vaardigheden en dat je aanvoelt dat het niet alleen om de cijfers draait.

Je komt te werken bij een hecht bedrijf dat gaat voor het langetermijnsucces en denkt aan hun  collega’s, kopers en samenwerkingspartners. 

Wat ga je doen? Je rekent in overleg met de directie de projecten door. Een optimale opbrengst is je doel en je denkt mee in gedetailleerde oplossingen. Je schakelt snel en dat gebruik je in het veelvuldig contact met je collega’s en externe partijen. Met jouw enthousiasme en inspiratie betrek je de particulieren bij het bouwen van hun droomhuis of het realiseren van hun duurzame verbouwing. Je komt dus soms ook bij de klanten thuis en je weet ze daarbij op hun gemak te stellen. Van aanvraag tot oplevering begeleid je op efficiënte wijze het project.

Wie ben jij? Je bent resultaatgericht en hebt een helicopterview. Je voelt feilloos aan wat prioriteit heeft. Je werkt zelfstandig, maar niet alleen!  Met jouw gedrevenheid en enthousiasme draag jij bij aan het succes van dit bedrijf.

Functie-eisen:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • afgeronde opleiding op het gebied van werkvoorbereiding;
  • kennis op het gebied van het inkopen van materialen;
  • ervaring met het calculeren van bouwkundige projecten/werkzaamheden;
  • goede communicatieve taalvaardigheden;
  • kennis van bouw/bouwprojecten/regelgeving/bestekken.

32-38 uur per week

Enthousiast geworden? Bel direct Wim voor meer informatie, tel. 06-42329058 of mail nieuwkoop@ervaringwerkt.nl


Bouw

Keukenmonteur (fulltime)

LOKATIE: Nieuwkoop

Wij zijn op zoek naar een keukenmonteur voor een groot bedrijf die landelijk opereert. 
Dagelijks ga je zelfstandig op pad om bij klanten om de bestelde keuken te monteren en op te leveren. Daarbij ben je servicegericht, communicatief vaardig zorgt je ervoor dat de klant volledig tevreden is.

Soort dienstverband: Voltijd

Wij vragen;

- Ervaring in het monteren van keukens
- Goede kennis van het keukenproduct
- Ruimtelijk en technisch inzicht
- Gestructureerd en secuur
- Oplossingsgericht
- Je bent in bezit van rijbewijs B (E) en bent bereid om te reizen

Neem direct contact op met Wim als deze functie jou past!
06-423 290 58 of mail aan nieuwkoop@ervaringwerkt.nl


Techniek

Praktijkgerichte werkvoorbereider

LOKATIE: Nieuwkoop

Voor een bedrijf in de gemeente Kaag en Braassem zijn wij voor een loodgietersbedrijf op zoek naar een werkvoorbereider. Ben je jarenlang loodgieter geweest en zoek je om bepaalde redenen een binnendienstfunctie, dan is deze functie heel geschikt voor jou. 

Geïnteresseerd? Bel Wim 06-42329058 of mail nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

In deze groeifunctie is het de bedoeling dat je het werk zodanig voorbereidt, dat de loodgieters direct op pad kunnen. Tevens wordt je betrokken bij nieuwe projecten waarbij jouw kennis nodig is om het project te laten slagen.

Functie-eisen:
- MBO-niveau
- Enige jaren praktijkgerichte loodgieterservaring
- Kennis van computers en de Nederlandse taal

Interesse?
Neem dan contact op met Wim 06-423 290 58 of mail aan nieuwkoop@ervaringwerkt.nl


Techniek

Magazijnmedewerker (parttime)

LOKATIE: Nieuwkoop

Weet jij van aanpakken en heb je affiniteit met de loodgietersbranche, dan hebben we een leuke parttime baan voor jou!

Je komt te werken bij een loodgietersbedrijf in omgeving Roelofarendsveen waar ongeveer 15 man werkzaam is. Je beheert en onderhoudt zelfstandig het gehele magazijn. Hierdoor ben je de spin in het web binnen dit bedrijf. 

Met name ouderen worden gevraagd te solliciteren. 

Interesse?
Neem dan contact op met Wim 06-423 290 58 of mail aan nieuwkoop@ervaringwerkt.nl


Techniek

Monteur landbouwmachines

LOKATIE: Nieuwkoop

Je hebt passie voor het vak en kennis van tractoren en machines in het loon- en grondwerk.

Onze relatie heeft een modern en uitgebreid machinepark waarbij zij constant streven naar vooruitgang en vernieuwing.

Het machinepark wordt ingezet voor;

  • Grondwerk
  • Agrarisch loonwerk
  • Mestverwerking

 Voor het onderhoud en reparatie is onze relatie opzoek naar een monteur die het team komt versterken.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature stuur dan je CV en motivatiebrief naar Nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

 Voor vragen kan je contact opnemen met Wim Kauffman

Telefoonnummer 06 423 290 58 

Wat houdt de functie in:

  • Je onderhoudt en repareert zelfstandig landbouwmachines, graafmachines en trekkers.
  • Je kan zelfstandig storingen opsporen en verhelpen
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt  geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je voert de werkzaamheden uit in zowel de werkplaats als op locatie

 

Wat vragen we van je?

  • Je werkt graag, bent leergierig, zelfstandig, flexibel en stressbestendig
  • Je woont in de omgeving van Nieuwkoop / Alphen aan de Rijn en bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je heb mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrischekennis
  • Flexibele en collegiale werkhouding

 

Het bedrijf bied je:

  • Een leuke uitdagende en afwisselende baan
  • Werken bij een innoverend energiek bedrijf
  • Een team van betrokken en enthousiaste collega's
  • Een passend salaris conform CAO, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Wij houden een intake gesprek op ons kantoor. Aan de hand van dit gesprek beslissen we of je wordt voorgesteld aan de opdrachtgever. De opdrachtgever gaat met de voorgestelde kandidaten een persoonlijk gesprek aan en zal uiteindelijk de eind beslissing nemen.

 


Techniek

Machinist minikraan

LOKATIE: Nieuwkoop

Wij zijn op zoek naar een (leerling)machinist voor een agrarisch loonbedrijf binnen regio Nieuwkoop, die ook actief is in de grond-, weg- en waterbouw.
Of een medewerker die daarvoor opgeleid wil worden. De wil en het enthousiasme is belangrijker dan diploma's.

Interesse?
Neem dan contact op met Wim 06-423 290 58 of mail aan nieuwkoop@ervaringwerkt.nl


Bouw

Allround loodgieter/verwarmingsmonteur

LOKATIE: Nieuwkoop

Voor een klein bedrijf binnen gemeente Nieuwkoop zijn wij op zoek naar een allround loodgieter die ook ervaring heeft met verwarmingsinstallaties. Het is de bedoeling dat je vaak zelfstandig maar ook in teamverband klussen uitvoert bij particulieren.

Geïnteresseerd? Bel Wim 06-42329058 of mail nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

De vacatures die met enige regelmaat binnenkomen zijn:

 
  • Reachtruck chauffeur

  • Chauffeur (65 plus) i.b.v. code 95

  • Calculator/werkvoorbereider

  • Klantadviseur

  • Vrachtwagenchauffeur 

  • Commercieel talent  

  • Catering en/of horecawerk algemeen op oproepbasis

  • Basisschool leerkrachten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy statement

Privacy statement ErvaringWerkt
Als u ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, zullen wij deze informatie gebruiken in overeenstemming met ons Privacybeleid.
ErvaringWerkt is ervan overtuigd dat de persoonlijke levenssfeer van haar kandidaten, flexwerkers, werknemers, alsook van haar andere relaties en bezoekers van de website van essentieel belang is. De persoonsgegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, conform de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) hieraan stelt.
Wie zijn we
ErvaringWerkt is gevestigd te Alphen aan den Rijn, Zuidpoolsingel 172 L , 2408 BR en is verantwoordelijk voor de gegevensverwerkingen (Verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens). In overeenstemming met de WBP heeft ErvaringWerkt haar verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag. Deze meldingen zijn openbaar en kunnen bekeken worden op het internet op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.
Technische informatie en cookies
Over het algemeen kan onze website bezocht worden zonder dat uw persoonsgegevens aan ons worden doorgegeven. Evenals veel andere websites verzamelt deze website wel automatisch bepaalde niet-identificeerbare informatie over de gebruikers van de website, zoals bijvoorbeeld het Internet Protocol (IP)- adres van uw computer. Het IP-adres van uw Internet Service Provider, datum en tijd van toegang tot de website, het internetadres van de website vanwaar u rechtstreeks bent doorgelinkt naar onze website, het besturingssysteem dat u gebruikt, de onderdelen van de website die u bezoekt, de pagina’s van de website die u heeft bezocht en de informatie die u heeft bekeken, informatie over het type apparaat dat u gebruikt voor uw bezoek aan de site, de geo locatie waar u zich bevindt en het materiaal dat u opstuurt of downloadt van de website. Deze technische informatie wordt gebruikt voor het beheer van de website en systeembeheerder, en om de website en het gebruik ervan te verbeteren. Deze technische gegevens mogen aan derden worden doorgegeven en kunnen permanent worden opgeslagen voor toekomstig gebruik.
ErvaringWerkt maakt gebruik van cookies en webstatistieken. Dat doen we om te kijken hoe bezoekers onze website gebruiken. Deze informatie helpt ons om de site te verbeteren. Een cookie is een bestand dat op uw computer wordt opgeslagen. Bij een vervolg bezoek op onze website kunnen deze cookies worden herkend.  
Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens?
Wij verzamelen uw gegevens vanaf het moment dat u uw gegevens invult of achterlaat op onze website, u zich inschrijft op één van onze vestigingen of op andere wijze aanmeldt of wordt aangemeld om gebruik te maken van onze dienstverlening.
Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?
Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor de uitvoering van onze hr-dienstverlening, waaronder bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie en personeelsmanagement.
Meer specifiek, uw persoonsgegevens worden verwerkt om
  1. u aanbiedingen te kunnen doen en/of informatie te kunnen verstrekken over de dienstverlening en overige activiteiten en deze beter te kunnen afstemmen op uw wensen en kwaliteiten, dit gebeurt door onze medewerkers en deels geautomatiseerd (bijvoorbeeld bij een vacature-nieuwsbrief)
  2. uw geschiktheid en beschikbaarheid te kunnen beoordelen in verband met bemiddeling naar vast of tijdelijk werk.
  3. een werknemers- of personeels-/bemiddelingsrelatie met u aan te gaan en te onderhouden en hiervoor de relevante administratie uit te voeren
  4. een opdracht bij de opdrachtgever te kunnen vastleggen in een overeenkomst met de opdrachtgever en de overeenkomst met de opdrachtgever te onderhouden en na te komen
  5. voor het bevorderen van uw persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, waaronder training, opleiding en testen
  6. als we een werknemers- of personeels-/bemiddelingsrelatie met u zijn aangegaan, voor naleving van wet- en regelgeving, waaronder maar niet beperkt tot identificatie, abeidswetgeving, fiscale- en sociale zekerheidswetgeving, bestrijding van fraude en nationale en internationale sanctiewetgeving.
Welke persoonsgegevens verzamelen wij van u?
We verwerken de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor onze dienstverlening; een deel van deze gegevens is verplicht om gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening. Aanvullende gegevens kunnen wenselijk zijn om de dienstverlening beter te kunnen afstemmen op uw wensen en kwaliteiten of om te voldoen aan meer specifieke vragen of verplichtingen vanuit opdrachtgevers. U bent zelf verantwoordelijk voor juistheid en relevantie van de gegevens die u verstrekt.
Meer specifiek gaat het om - onder andere - de volgende (documenten met) persoonsgegevens:
Bij inschrijving:
  • NAW gegevens, e-mail adres en andere contactgegevens
  • geboortegegevens, leeftijd, geslacht
  • curriculum vitae (CV), informatie over opleiding, stages en werkervaring
  • gegevens over trainingen en opleidingen en/of testen die u zelf of via ons hebt gevolgd of gedaan
  • gegevens over beschikbaarheid en verlof
  • andere gegevens die van belang (kunnen) zijn in het kader van de beoordeling van de geschiktheid van de kandidaat, bijvoorbeeld referenties en getuigschriften
  • pasfoto en/of video (introductie) - op vrijwillige basis
 
Op het moment dat u voor ErvaringWerkt kunt gaan werken/werkt/heeft gewerkt:
De gegevens benodigd voor de verwerking van salaris/loon worden niet door ErvaringWerkt verzameld maar door gespecialiseerde marktpartijen t.w;  Smart Services, gevestigd te Amsterdam, Keizersgracht 424 en Helloflex, gevestigd te Hilversum, Julinanalaan 1, 1213 AP.
Met wie kunnen wij uw persoonsgegevens (kandidaten, flexwerkers, zzp-ers) delen?
ErvaringWerkt kan uw persoonsgegevens doorgeven aan haar opdrachtgevers,  leveranciers, overheidsinstanties en andere zakelijke relaties. En in alle overige gevallen waarin wij hiertoe kunnen worden verplicht, bijvoorbeeld door een gerechtelijk bevel of een gerechtelijk vonnis.
De verstrekking van de persoonsgegevens geschiedt op basis van een gerechtvaardigd belang, wettelijke verplichting en/of ter uitvoering van de overeenkomst in overeenstemming met de doelen zoals genoemd bij 'Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?'. Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?
De bewaartermijnen die wij hanteren, zijn afhankelijk van de toepasselijke wettelijke bewaartermijnen.
Kandidaten (indien u (nog) niet voor ErvaringWerkt heeft gewerkt) Uw bemiddelingsgegevens (CV, werkervaring, opleiding, testresultaten e.d.) zijn beschikbaar tot het moment dat u zelf aangeeft niet meer ingeschreven te willen zijn.U krijgt zowel na een jaar als bij twee jaar nadat u geen contact met ons heeft gehad een bericht van ons dat u bij ons staat ingeschreven.
Indien u niet meer bemiddeld wilt worden, kunt u zichzelf uitschrijven. U wordt niet meer benaderd en bemiddeld door ErvaringWerkt. Uw persoonsgegevens zijn nog drie kalendermaanden beschikbaar in een afgeschermde omgeving (bij Werving & Selectie is deze periode 24 maanden in verband met claimrisico’s). In deze afgeschermde omgeving zijn uw gegevens enkel beschikbaar voor ErvaringWerkt onder strikte voorwaarden overeenkomstig de daarvoor gestelde doelen en termijnen. Na afloop van genoemde termijnen worden uw gegevens definitief verwijderd.
Indien u voor ErvaringWerkt werkt/heeft gewerkt
Uw bemiddelingsgegevens zijn beschikbaar tot twee jaar na einde dienstverband.
Indien u niet meer bemiddeld wilt worden, dan kunt u dit aangeven d.m.v. het zenden van een e-mail of telefonische melding. U wordt niet meer benaderd en bemiddeld door ErvaringWerkt. Uw persoonsgegevens worden in dat geval na twee jaar gearchiveerd in een afgeschermde omgeving
 
Persoonsgegevens van zakelijke relaties
(contactgegevens van medewerkers van opdrachtgevers, leveranciers, verkopers, referenten en elke andere instantie waarmee wij een zakelijke relatie onderhouden)
ErvaringWerkt verwerkt de persoonsgegevens van betrokkenen die werkzaam zijn voor ondernemingen waarmee wij zaken doen (1) voor het doen van aanbiedingen voor en/of verstrekken van informatie over de dienstverlening en overige activiteiten en (2) een zakelijke relatie te onderhouden en (3) een opdrachtovereenkomst te sluiten en te onderhouden.
We verwerken onder andere de volgende persoonsgegevens van zakelijke relaties:
  • namen, contactgegevens en functies van contactpersonen.
ErvaringWerkt kan de van haar zakelijke relaties verkregen persoonsgegevens doorgeven indien dit nodig is ter verwezenlijking van de doelstellingen van de zakenrelatie dan wel ten behoeve van de bemiddeling. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan sollicitanten of kandidaten en alle overige gevallen waarin ErvaringWerkt hiertoe verplicht kan worden, bijvoorbeeld door een gerechtelijk bevel of rechterlijk vonnis.
Uw rechten
Inzage en/of wijzigen gegevens
Voor kandidaten, flexwerkers, zzp-ers en zakelijke relaties: U kunt te allen tijde inzage krijgen in een groot deel van de over u geregistreerde persoonsgegevens. U kunt zelf op elk gewenst moment een aantal gegevens wijzigen zoals het doorvoeren van aanpassingen in uw CV of uw accountgegevens.
Als u inzage wenst in uw totale persoonsgegevensverwerking en/of gegevens wilt wijzigen of verwijderen die u zelf niet kunt aanpassen, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij ErvaringWerkt.
Voor overige relaties: U hebt recht op inzage en wijziging van de over u geregistreerde persoonsgegevens. U kunt daartoe contact opnemen met uw contactpersoon bij ErvaringWerkt.
Beveiliging ErvaringWerkt doet er alles aan om uw persoonsgegevens optimaal te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik. Wij doen dit aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen. Bijvoorbeeld: alleen geautoriseerden hebben toegang tot de gegevens. Indien en voor zover gegevens worden verstrekt aan gegevensbewerkers die namens haar diensten verlenen of opdrachten uitvoeren, is ErvaringWerkt met hen overeengekomen dat zij de persoonsgegevens eveneens optimaal beveiligen.
Vragen, opmerkingen, klachten of (vermoeden) datalek Hebt u vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door ErvaringWerkt, dan kunt u schriftelijk contact opnemen met uw contactpersoon op de vestiging. Is er sprake van een (vermoeden van) een datalek, dan verzoeken wij u dit direct te melden bij de vestiging en contactpersoon bij ErvaringWerkt.
Wijzigingen ErvaringWerkt kan van tijd tot tijd om uiteenlopende redenen veranderingen, aanvullingen of wijzigingen aanbrengen in haar Privacy statement. Het meest actuele Privacy statement is te allen tijde in te zien op de website van ErvaringWerkt. Deze versie is opgesteld in september 2017