Vacatures

 

Als er op dit moment vacatures open staan, dan kunt u hier aangeven voor welke u in aanmerking wilt komen. Het beste is als u zich eerst hier volledig inschrijft en dan aangeeft voor welke vacatures u het liefst benaderd zou willen worden.

Leest u eerst ons privacy reglement (zie hiernaast), zodat u weet wat er met uw gegevens gebeurt als u zich inschrijft bij ErvaringWerkt.

Helaas hebben wij geen gelegenheid om met iedereen in een persoonlijk intake-gesprek te voeren. Als u reageert op een vacature , of als wij denken dat wij een passende vacature voor u hebben, nemen wij contact met u op en nodigen u uit voor een gesprek.

Bouw

allround (bouw) vakman

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Onze klant is op zoek naar een kandidaat met veel ervaring op de bouw. Hoeft niet zo zeer zelf (meer) uit te voeren, maar algemene werkzaamheden verrichten. Ideaal voor diegene die net gestopt is maar het werk in de bouw toch mist. Ook partime is mogelijk.

Detailhandel

Verkoopmedewerker (Weekend) m/v

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Seats and Sofas is een toonaangevende detaillist in de meubelbranche met Megastores in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast zijn er concrete plannen om uit te breiden in andere Europese landen. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Sliedrecht waar alle activiteiten worden gecoördineerd.

Zij zijn een jong bedrijf met veel ambitie. Bij Seats and Sofas werken bijzonder gedreven en gemotiveerde mensen. Kernbegrippen binnen Seats and Sofas zijn: inzet, enthousiasme, collegialiteit, kwaliteit en resultaat. Onze unieke take-away formule, in combinatie met het gigantische assortiment tegen de laagste prijzen, zorgt ervoor dat Seats and Sofas bijzonder succesvol is en in razend tempo groeit.

Men is op zoek naar parttime Verkopers voor in het weekend

Inzet en enthousiasme

Heeft u ook de inzet en het enthousiasme van onze collega’s en heeft u interesse in een dynamische functie met uitstekende carrièremogelijkheden? of zoekt u een parttime functie voor in het weekend, reageer dan naar : alphen@ervaringwerkt.nl

Deze functie staat landelijk uit en is uitsluitend voor in het weekend!. Ouderen worden met name gevraagd te reageren!

 

 

Wil je in het weekend op zaterdag en/of zondag ervaring opdoen in één van de meest dynamische verkoopteams binnen de retail? Kom dan ons Sales Team versterken in één van onze (nieuwe)  Megastores als Parttime Sales Advisor. Je maakt dan deel uit van een dynamische groep verkoopadviseurs in de retail die zich er voortdurend van bewust zijn dat zij primair een adviserende en verkopende taak hebben. Als Parttime Verkoopadviseur M/V bij Seats and Sofas begrijp je dat de klant altijd centraal staat binnen onze organisatie en is je werkwijze en omgang met onze klanten altijd hierop afgestemd.

Een optimaal persoonlijk contact met onze klanten wordt bereikt door jouw klantvriendelijk en vakkundig optreden. De klant wordt op correcte wijze geholpen en geadviseerd over het gebruik en onderhoud van onze producten. Als lid van het Sales Team ben je uiteraard ook medeverantwoordelijk voor een verzorgde presentatie en het onderhoud van onze collectie modellen in uw Megastore.

Zijn de begrippen advies, sales, inzet, enthousiasme, collegialiteit, kwaliteit, resultaat en niet te vergeten klantvriendelijkheid voor jou geen onbekenden en wil je graag in de weekenden een goed salaris (bij)verdienen, stuur dan vandaag je sollicitatie


Diversen

Werkplaats beheerder

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Opdrachtgever is een moderne onderneming met totaaloplossingen op maat voor infra- en milieutechnische projecten. Zowel onder als boven de grond:  En dat altijd op een klantgerichte manier en vanuit een praktische benadering, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Zij zoeken een;

Werkplaats beheerder

De werkplaats beheerder is verantwoordelijk voor het onderhouden en keuren van al het materieel conform de onderhoudskaarten en richtlijnen van het kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu zorgsysteem. De werkplaats beheerder is tevens verantwoordelijk voor beheer van het terrein, werkplaats en magazijn.

Het takenpakket bestaat in hoofdlijnen uit:

  • Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan het materieel en stelt hierin de juiste prioriteiten.
  • Houdt overzicht over het periodiek onderhoud en de keuringen van al het materieel en verzorgt de uitvoering hiervan
  • Legt het onderhoud en de keuringen van machines m.b.v. de checklisten vast
  • Draagt zorg voor de netheid van de werkplaats
  • Instrueren van werknemers die in de werkplaats ingezet worden
  • Verantwoordelijk voor de eigen urenregistratie
  • Verantwoordelijk voor klantvriendelijk en klantgericht handelen
  • Controleren van de facturen.

KAM

  • Verantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu m.b.t. de werkplaats en het materieel
  • Verstrekken en onderhouden van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
  • Verzamelen, opslaan en afvoeren van afvalstoffen
  • Controleren / keuren EHBO- en brandblusmiddelen
  • Legt werkzaamheden bij acuut gevaar voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en/of milieu stil
  • Draagt zorg voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu van de uit te voeren werkzaamheden
  • Rapporteert schriftelijk onveilige situaties en (bijna) ongevallen
  • Neemt deel aan toolboxmeetings.

Functie eisen

  • Mbo werk en denk niveau
  • In het bezit zijn van het certificaat VCA Basis
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B/E
  • Deskundigheidsbewijs heftruck
  • In het bezit zijn van de diploma ‘Keuren elektrisch gereedschap volgens NEN 3140”
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Flexibele en klantgerichte instelling
  • Accuraat kunnen werken
  • Bestand tegen het werken onder druk

Bouw

Lasser

LOKATIE: Nieuwkoop

Met regelmaat zoeken wij voor bedrijven binnen gemeente Nieuwkoop lassers.
Het gaat dan om aankomende en senioren lassers voor het repareren en onderhouden van containers. 
Parttime en fulltime behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Bel Wim 06-42329058 of mail nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

Dienstverlening

Onderhoudsmedewerker botenbedrijf

LOKATIE: Nieuwkoop

Bij een botenbedrijf in gemeente Nieuwkoop is een afwisselende functie beschikbaar!
Als onderhoudsmedewerker verricht je de volgende werkzaamheden:
- in en uit het water halen van de boten
- onderhoudswerkzaamheden aan boten en motoren (schoonmaken, kabels vervangen, olie verversen)
- diverse hand- en spandiensten

Geïnteresseerd? Bel Wim 06-42329058 of mail nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

Techniek

Elektromonteur klein onderhoud particulieren (parttime/fulltime)

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Onze klant zoekt een service- en onderhoudsmonteur elektrotechniek. Aan de hand van een planning ga je zelfstandig keuringen, reparatie- en installatiewerkzaamheden uitvoeren aan elektrotechnische installaties bij particuliere klanten. Je voert controles uit, je verhelpt storingen en voert, indien nodig, verbeteringen door. Ook adviseer je de klant.

Wie ben jij?
Een collega die graag werkt in een informeel familiebedrijf met veel verantwoordelijkheid.  Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een afgeronde opleiding nodig op LBO/MBO niveau richting Elektrotechniek en kun je zelfstandig werken.

Minstens zo belangrijk is dat je begrijpt dat klantgerichtheid een vanzelfsprekendheid is en je blij wordt van het zoeken naar technische oplossingen. Je hebt een representatief voorkomen, je bent immers ons visitekaartje!  

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek
  • Een fulltime of parttime dienstverband
  • Vakantie & ADV om werk & privé in balans te houden. 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden en de kans om je te ontwikkelen
  • Het ‘wij’ gevoel, waardoor wij met z’n allen successen behalen omdat wij betrokken en doelgericht samenwerken
  • Gezellige vrijdagmiddag borrels

 Ouderen worden met name gevraagd te reageren.

Zullen we kennismaken? Dan ontvangen wij graag je CV


Productie

magazijnmedewerker/allround medewerker

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Onze klant is een van de grootste onafhankelijk opererende glashandel- en montagebedrijven in Nederland, met ruim 18 mensen in vaste dienst, levert en monteert alle soorten beglazing in alle mogelijke en onmogelijke constructies. Voor alle speciale glastoepassingen als trappen, luifels, balustraden, binnenwanden van glas, reglitgevels e.d. is er een aparte afdeling. Zij tekenen, berekenen, adviseren, leveren en monteren glas.

zij zoeken een magazijn medewerker/allround medewerker

 

Gevaagd wordt iemand die een allround magazijnfunctie zoekt in combinatie met allerlei werkzaamheden

in bezit van rijbewijs

handig en flexibel


Dienstverlening

Chauffeur voor schoolkinderen vervoer

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Wat ga je doen?

Als chauffeur rij je kinderen van en naar school of BSO. Je bent voornamelijk overdag beschikbaar ('s ochtends naar school en 's middags weer terug naar huis) en werkt zo gemiddeld 20 uur per week. Dit is maar net hoe vaak jij kunt en wilt!

Wat krijg je hier voor terug?

Als Allround Taxichauffeur heb je een afwisselende baan met veel klantcontact. Elke dag is anders en je werkt heel zelfstandig. Je kunt rekenen op:

  • Een zelfstandige, afwisselende baan voor gemiddeld 20 uur per week;
  • Een uurloon conform CAO;

Wat vragen wij van je?

Je gaat als Taxichauffeur elke dag met schoolkinderen om;  Je kunt met iedereen even gemakkelijk overweg en bent servicegericht, dienstverlenend, representatiefd en flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om gebroken diensten te werken. 

  • je woont in Alphen aan den Rijn
  • spreek je goed Nederlands.
  • Je bent in bezit van een geldige chauffeurspas Taxi 

Logistiek/Transport

Productiemedewerker inpaklijn

LOKATIE: Nieuwkoop

Het bedrijf is een groothandel die gespecialiseerd is in het produceren van nat katten- en hondenvoer en voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

De productie en de inpaklijnen zijn volledig geautomatiseerd.

Het betreft een afwisselende functie in een klein enthousiast team aan de inpaklijn.

Je zal worden ingezet bij het bijvullen van de etiketten, treetjes, palleteer robot en het schoonhouden van de werkvloer en machines.

Je houdt samen met je collega’s de inpaklijn in de gaten zodat alles volgens de planning verloopt.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature stuur dan je CV en motivatiebrief naar Nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

Voor vragen kan je contact opnemen met Wim Kauffman.

Telefoonnummer 06 423 290 58 

Salarisindicatie: 10,00 / 12,50 bruto per uur

Uren per week: 38

Het bedrijf biedt je:

  • Een klein enthousiast team
  • Een informele werksfeer
  • Een goed salaris
  • Uitstekende werktijden

Wat verwachten we van jou:

  • Productiewerk is jou op het lijf geschreven
  • Je houdt van aanpakken
  • Je werkt nauwkeurig
  • Collegiale houding

 De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Wij houden een intake gesprek op ons kantoor. Aan de hand van dit gesprek beslissen we of je wordt voorgesteld aan de opdrachtgever. De opdrachtgever gaat met de voorgestelde kandidaten een persoonlijk gesprek aan en zal uiteindelijk de eind beslissing nemen.


Bouw

Werkvoorbereider/calculator

LOKATIE: Nieuwkoop

Voor een bouwbedrijf in omgeving Alphen a/d Rijn zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/ calculator. Je zal de bouwprojecten calculeren, voorbereiden en begeleiden, zodat alles op rolletjes loopt? Bij dit bedrijf wordt er met name gebouwd en verbouwd in de particuliere sector.
Daardoor is het belangrijk dat je beschikt over communicatieve vaardigheden en dat je aanvoelt dat het niet alleen om de cijfers draait.

Je komt te werken bij een hecht bedrijf dat gaat voor het langetermijnsucces en denkt aan hun  collega’s, kopers en samenwerkingspartners. 

Wat ga je doen? Je rekent in overleg met de directie de projecten door. Een optimale opbrengst is je doel en je denkt mee in gedetailleerde oplossingen. Je schakelt snel en dat gebruik je in het veelvuldig contact met je collega’s en externe partijen. Met jouw enthousiasme en inspiratie betrek je de particulieren bij het bouwen van hun droomhuis of het realiseren van hun duurzame verbouwing. Je komt dus soms ook bij de klanten thuis en je weet ze daarbij op hun gemak te stellen. Van aanvraag tot oplevering begeleid je op efficiënte wijze het project.

Wie ben jij? Je bent resultaatgericht en hebt een helicopterview. Je voelt feilloos aan wat prioriteit heeft. Je werkt zelfstandig, maar niet alleen!  Met jouw gedrevenheid en enthousiasme draag jij bij aan het succes van dit bedrijf.

Functie-eisen:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • afgeronde opleiding op het gebied van werkvoorbereiding;
  • kennis op het gebied van het inkopen van materialen;
  • ervaring met het calculeren van bouwkundige projecten/werkzaamheden;
  • goede communicatieve taalvaardigheden;
  • kennis van bouw/bouwprojecten/regelgeving/bestekken.

32-38 uur per week

Enthousiast geworden? Bel direct Wim voor meer informatie, tel. 06-42329058 of mail nieuwkoop@ervaringwerkt.nl


Facilitaire dienstverlening

glazenwasser

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Voor een schoonmaakbedrijf in Alphen zijn wij op zoek naar een ervaren glazenwasser voor 40 uur p/w

Naast glazenwassen kan ook opruim/schoonmaakwerk uit de werkzaamheden bestaan.

uw reacties graag naar; alphen@ervaringwerkt.nl

Bouw

Keukenmonteur (fulltime)

LOKATIE: Nieuwkoop

Wij zijn op zoek naar een keukenmonteur voor een groot bedrijf die landelijk opereert. 
Dagelijks ga je zelfstandig op pad om bij klanten om de bestelde keuken te monteren en op te leveren. Daarbij ben je servicegericht, communicatief vaardig zorgt je ervoor dat de klant volledig tevreden is.

Soort dienstverband: Voltijd

Wij vragen;

- Ervaring in het monteren van keukens
- Goede kennis van het keukenproduct
- Ruimtelijk en technisch inzicht
- Gestructureerd en secuur
- Oplossingsgericht
- Je bent in bezit van rijbewijs B (E) en bent bereid om te reizen

Neem direct contact op met Wim als deze functie jou past!
06-423 290 58 of mail aan nieuwkoop@ervaringwerkt.nl


Productie

Verdeler (brood)

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Vanwege uitbreiding bij onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, zijn wij op zoek naar een verdeler voor 40 uur in de week.

Functieomschrijving:
Als Verdeler ben je werkzaam in een productieomgeving waar dagverse broodproducten voor supermarkten worden verwerkt. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en gereedzetten van de verschillende productiematerialen op de juiste productieplek. Belangrijk hierbij is dat je snel kan schakelen, fysiek sterk bent en goed kan hoofdrekenen. Daarnaast zorg je ervoor dat de juiste broodproducten klaar staan bij logistiek en uiteindelijk bij de verschillende supermarkten terecht komen.

Je werkplek:
Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Hun Missie is dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten leveren. 

Functie-eisen

– Je hebt bij voorkeur ervaring binnen een soortgelijke functie;
– Je bent flexibel ingesteld m.b.t. het werken op wisselende tijden;
– Hoofdrekenen in voor jou geen enkel probleem;
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden, nauwkeurig en toegankelijk en je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;

Wij bieden:
– Mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever;
– Uurloon €10,35 per uur excl. toeslagen volgens de bakkers cao;
– Een gezellige werksfeer in een moderne omgeving.

reacties graag naar; alphen@ervaringwerkt.nl

of even bellen; 0172-419902

Techniek

Praktijkgerichte werkvoorbereider

LOKATIE: Nieuwkoop

Voor een bedrijf in de gemeente Kaag en Braassem zijn wij voor een loodgietersbedrijf op zoek naar een werkvoorbereider. Ben je jarenlang loodgieter geweest en zoek je om bepaalde redenen een binnendienstfunctie, dan is deze functie heel geschikt voor jou. 

Geïnteresseerd? Bel Wim 06-42329058 of mail nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

In deze groeifunctie is het de bedoeling dat je het werk zodanig voorbereidt, dat de loodgieters direct op pad kunnen. Tevens wordt je betrokken bij nieuwe projecten waarbij jouw kennis nodig is om het project te laten slagen.

Functie-eisen:
- MBO-niveau
- Enige jaren praktijkgerichte loodgieterservaring
- Kennis van computers en de Nederlandse taal

Interesse?
Neem dan contact op met Wim 06-423 290 58 of mail aan nieuwkoop@ervaringwerkt.nl


Techniek

Magazijnmedewerker (parttime)

LOKATIE: Nieuwkoop

Weet jij van aanpakken en heb je affiniteit met de loodgietersbranche, dan hebben we een leuke parttime baan voor jou!

Je komt te werken bij een loodgietersbedrijf in omgeving Roelofarendsveen waar ongeveer 15 man werkzaam is. Je beheert en onderhoudt zelfstandig het gehele magazijn. Hierdoor ben je de spin in het web binnen dit bedrijf. 

Met name ouderen worden gevraagd te solliciteren. 

Interesse?
Neem dan contact op met Wim 06-423 290 58 of mail aan nieuwkoop@ervaringwerkt.nl


Techniek

medewerker technische dienst

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Hun Missie is dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten leveren. 

De historie van Bakkerij Visser gaat bijna honderd jaar terug. In 1919 startte Simon Visser aan de ’s Molenaarsweg in Alphen aan den Rijn met een kleine bakkerij. Later werd de bakkerij overgenomen door Eimert Visser, de zoon van de grondlegger. En in 1988 ging Siem Visser samen met zijn gezin verder met de bakkerij.

Inmiddels runnen dochter Simone en zoon Eimert de bakkerij aan de N11 in Alphen aan den Rijn midden in de Randstad. Een bakkerij die klaar is voor de toekomst. Met de drie productielijnen zijn we in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat we elke dag vers afleveren bij onze afnemers.

Taken & verantwoordelijkheden:
Als medewerker technische dienst ben je o.a. verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en reparatie werkzaamheden op mechanisch en elektronisch gebied. Het verhelpen van storingen, het reviseren van onderdelen en het uitvoeren van procesverbeteringen behoort tevens tot jouw taken. Je hebt overleg met de teamleider over de werkzaamheden, voortgang en bijzonderheden.

Functie eisen:

  • Elektronische en/of werktuigbouwkundige opleiding (MBO-techniek)
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie is een pré (bij voorkeur in de bakkerijtechniek)
  • Een flexibele instelling, bereidheid om wisselende diensten te werken (24/7)
  • Goede communicatieve eigenschappen

 

reacties graag per mail; alphen@ervaringwerkt.nl


Productie

Magazijn medewerkers parttime/fulltime

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Even een introductie van de klant;

De historie van Bakkerij Visser gaat bijna honderd jaar terug. In 1919 startte Simon Visser aan de ’s Molenaarsweg in Alphen aan den Rijn met een kleine bakkerij. Later werd de bakkerij overgenomen door Eimert Visser, de zoon van de grondlegger. En in 1988 ging Siem Visser samen met zijn gezin verder met de bakkerij.

Inmiddels runnen dochter Simone en zoon Eimert de bakkerij aan de N11 in Alphen aan den Rijn midden in de Randstad. Een bakkerij die klaar is voor de toekomst. Met de drie productielijnen zijn we in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat we elke dag vers afleveren bij onze afnemers.

Zij zoeken Magazijn medewerkers 

Taken & verantwoordelijkheden:
Als magazijn medewerker bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het klaarzetten van de bestelling voor transport. Daarnaast controleer je uitgaande goederen op kwaliteit en kwantiteit en kan je ingedeeld worden op diverse werkplekken zoals het verpakken van brood. Verder zorg je voor een opgeruimde en schone werkplek.

Functie eisen:
– Flexibele instelling;
– 24/7 beschikbaarheid, dus ook op zaterdag en zondag; – Bereidheid tot het werken in ploegen;
– Je werkt nauwkeuring en bent gericht op kwaliteit;
– Je hecht waarde aan orde en netheid;
– Je hebt doorzettingsvermogen en kunt omgaan met druk; – Fysiek in goede conditie (kratten wegen tot 8 kilo)

Salaris € 10,53 per uur excl. toeslagen (voor avond, nacht of weekend).

reacties (motivatie en CV); alphen@ervaringwerkt.nl

Techniek

Monteur landbouwmachines

LOKATIE: Nieuwkoop

Je hebt passie voor het vak en kennis van tractoren en machines in het loon- en grondwerk.

Onze relatie heeft een modern en uitgebreid machinepark waarbij zij constant streven naar vooruitgang en vernieuwing.

Het machinepark wordt ingezet voor;

  • Grondwerk
  • Agrarisch loonwerk
  • Mestverwerking

 Voor het onderhoud en reparatie is onze relatie opzoek naar een monteur die het team komt versterken.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature stuur dan je CV en motivatiebrief naar Nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

 Voor vragen kan je contact opnemen met Wim Kauffman

Telefoonnummer 06 423 290 58 

Wat houdt de functie in:

  • Je onderhoudt en repareert zelfstandig landbouwmachines, graafmachines en trekkers.
  • Je kan zelfstandig storingen opsporen en verhelpen
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt  geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je voert de werkzaamheden uit in zowel de werkplaats als op locatie

 

Wat vragen we van je?

  • Je werkt graag, bent leergierig, zelfstandig, flexibel en stressbestendig
  • Je woont in de omgeving van Nieuwkoop / Alphen aan de Rijn en bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je heb mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrischekennis
  • Flexibele en collegiale werkhouding

 

Het bedrijf bied je:

  • Een leuke uitdagende en afwisselende baan
  • Werken bij een innoverend energiek bedrijf
  • Een team van betrokken en enthousiaste collega's
  • Een passend salaris conform CAO, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Wij houden een intake gesprek op ons kantoor. Aan de hand van dit gesprek beslissen we of je wordt voorgesteld aan de opdrachtgever. De opdrachtgever gaat met de voorgestelde kandidaten een persoonlijk gesprek aan en zal uiteindelijk de eind beslissing nemen.

 


Techniek

Machinist minikraan

LOKATIE: Nieuwkoop

Wij zijn op zoek naar een (leerling)machinist voor een agrarisch loonbedrijf binnen regio Nieuwkoop, die ook actief is in de grond-, weg- en waterbouw.
Of een medewerker die daarvoor opgeleid wil worden. De wil en het enthousiasme is belangrijker dan diploma's.

Interesse?
Neem dan contact op met Wim 06-423 290 58 of mail aan nieuwkoop@ervaringwerkt.nl


Bouw

Allround loodgieter/verwarmingsmonteur

LOKATIE: Nieuwkoop

Voor een klein bedrijf binnen gemeente Nieuwkoop zijn wij op zoek naar een allround loodgieter die ook ervaring heeft met verwarmingsinstallaties. Het is de bedoeling dat je vaak zelfstandig maar ook in teamverband klussen uitvoert bij particulieren.

Geïnteresseerd? Bel Wim 06-42329058 of mail nieuwkoop@ervaringwerkt.nl

Commercieel

Commercieel medewerker

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

De functie

Je legt telefonisch contact met de zakelijke doelgroep van onze opdrachtgever. Je voert op een professionele wijze de gesprekken waarvan je de inhoud vastlegt in de database. Indien mogelijk en zinvol maak je een bezoekafspraak voor de opdrachtgever.

Jouw profiel

Bij telefonische acquisitie is een goed inlevingsvermogen belangrijk. Je kunt je dus makkelijk verplaatsen in de situatie van degene die je opbelt, zodat je een gelijkwaardige en overtuigende gesprekspartner bent. Je vindt cold calling leuk en je maakt er een sport van om dit succesvol te doen. Natuurlijk heb je een aangename telefoonstem. Uiteraard word je door ons intensief gecoacht en ondersteund.

 Herken je jezelf dus in onderstaande punten…

  • je levert graag een bijdrage aan het succes van een opdrachtgever
  • je kunt zelfstandig werken
  • je hebt een prettige en duidelijke telefoonstem
  • je bent positief en flexibel
  • je hebt ervaring met het telefonisch benaderen van bedrijven
  • je kunt 8 – 21 uur werken, in overleg in te vullen

Bouw

Tekenaar/Werkvoorbereider

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Onze klant is een van de grootste onafhankelijk opererende glashandel- en montagebedrijven in Nederland, met ruim 18 mensen in vaste dienst, levert en monteert alle soorten beglazing in alle mogelijke en onmogelijke constructies. Voor alle speciale glastoepassingen als trappen, luifels, balustraden, binnenwanden van glas, reglitgevels e.d. is er een aparte afdeling. Zij tekenen, berekenen, adviseren, leveren en monteren glas.

Voor de afdelingwerkvoorbereiding zoekt men een gedegen;

Tekenaar/Werkvoorbereider

De tekenaar/werkvoorbereider zorgt voor de juiste planning van materialen voor de verkregen opdrachten en faciliteert de voortgang van projecten. Je maakt werkinstructies waarbij het zelf maken van tekeningen regelmatig voorkomt. Daarnaast controleer je de binnengekomen tekeningen en werk je diverse hardglasproducten uit voor hardglasprojecten. Je kan bij een opdracht de inmeetgegevens omzetten tot uittrekstaten en bestellijsten voor benodigde materialen. De inmeetgegevens worden omgezet naar concrete, veelal gefaseerde bestellingen. Je verwerkt de informatie over bestellingen, levertijden, prijzen e.d. en zorgt voor de correcte uitwerking van het meer-/minderwerk. Daarnaast geef je technische hulp en aanwijzijgen aan de montageploeg.

Gevraagd;

  • een opleiding op minimaal MBO-4 richting bouwkunde, of kennis en ervaring opgedaan in een soortgelijke branche
  • kennis van glas of de bereidheid om deze kennis eigen te maken is een pré
  • je bent in staat bouwkundige tekeningen te begrijpen
  • goede kennis van office en auto-cad tekenen
  • goede communicatieve en rekenkundige vaardigheden.

reacties; info@ervaringwerkt.nl

Logistiek/Transport

Chauffeur rijbewijs C/E met Code 95

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij ervaren vrachtwagenchauffeurs 


gevraagd;

  • minimaal rijbewijs C/E  met CODE 95
  • beschikbaarheid vanaf 28 uur p/w. 
  • representatief
  • schadevrij rijden
  • woonachtig in de regio Alphen aan den Rijn

 

Onderwijs

BASISSCHOOL LEERKRACHTEN

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Voor diverse basisscholen zoeken wij invalkrachten.  

De vacatures kunnen zowel in lengte als in uren sterk verschillen (ook toeleidend naar vast banen)

Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een PABO diploma;
  • Je hebt recente ervaring in het basisonderwijs;
  • Je bent zeer sterk op het gebied van differentieren;
  • Je bent bekend met het modern en vernieuwend onderwijs en je kunt je goed identificeren met de visie van de school;
  • Je hanteert een positieve benadering, maar bent hierbij zeer duidelijk en consequent;
Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO NBBU en afhankelijk van de ervaring die je reeds hebt opgedaan. Reiskosten worden vergoed voor 0,19 cent per kilometer met een maximum van €20 per dag.

Bedrijfsomschrijving

Onze klant verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat zij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Zij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen de organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler en daar investeert onze klant dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. 

Sollicitatie procedure

De eerste selectie vindt plaats op basis van CV en motivatie. De best passende kandidaten worden uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op het kantoor van de klant te Hoofddorp of Rotterdam. Een referentiecheck is onderdeel van de procedure.

 


Logistiek/Transport

Chauffeur 65+ (rijbewijs C)

LOKATIE: Alphen aan den Rijn

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij;

gepensioneerde chauffeurs voor wisselende diensten.

gevraagd:

  • Flexibiliteit (inclusief af en toe avonddiensten)
  • gezond en fit 
  • minimaal rijbewijs C  met Code 95

 

Als u een fulltime functie wenst hoeft u hier niet op te reageren, Is echt alleen voor parttime.

reacties graag naar; alphen@ervaringwerkt.nl

De vacatures die met enige regelmaat binnenkomen zijn:

 
  • Reachtruck chauffeur

  • Chauffeur (65 plus) i.b.v. code 95

  • Calculator/werkvoorbereider

  • Klantadviseur

  • Vrachtwagenchauffeur 

  • Commercieel talent  

  • Catering en/of horecawerk algemeen op oproepbasis

  • Basisschool leerkrachten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy statement

Privacy statement ErvaringWerkt
Als u ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, zullen wij deze informatie gebruiken in overeenstemming met ons Privacybeleid.
ErvaringWerkt is ervan overtuigd dat de persoonlijke levenssfeer van haar kandidaten, flexwerkers, werknemers, alsook van haar andere relaties en bezoekers van de website van essentieel belang is. De persoonsgegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, conform de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) hieraan stelt.
Wie zijn we
ErvaringWerkt is gevestigd te Alphen aan den Rijn, Zuidpoolsingel 172 L , 2408 BR en is verantwoordelijk voor de gegevensverwerkingen (Verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens). In overeenstemming met de WBP heeft ErvaringWerkt haar verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag. Deze meldingen zijn openbaar en kunnen bekeken worden op het internet op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.
Technische informatie en cookies
Over het algemeen kan onze website bezocht worden zonder dat uw persoonsgegevens aan ons worden doorgegeven. Evenals veel andere websites verzamelt deze website wel automatisch bepaalde niet-identificeerbare informatie over de gebruikers van de website, zoals bijvoorbeeld het Internet Protocol (IP)- adres van uw computer. Het IP-adres van uw Internet Service Provider, datum en tijd van toegang tot de website, het internetadres van de website vanwaar u rechtstreeks bent doorgelinkt naar onze website, het besturingssysteem dat u gebruikt, de onderdelen van de website die u bezoekt, de pagina’s van de website die u heeft bezocht en de informatie die u heeft bekeken, informatie over het type apparaat dat u gebruikt voor uw bezoek aan de site, de geo locatie waar u zich bevindt en het materiaal dat u opstuurt of downloadt van de website. Deze technische informatie wordt gebruikt voor het beheer van de website en systeembeheerder, en om de website en het gebruik ervan te verbeteren. Deze technische gegevens mogen aan derden worden doorgegeven en kunnen permanent worden opgeslagen voor toekomstig gebruik.
ErvaringWerkt maakt gebruik van cookies en webstatistieken. Dat doen we om te kijken hoe bezoekers onze website gebruiken. Deze informatie helpt ons om de site te verbeteren. Een cookie is een bestand dat op uw computer wordt opgeslagen. Bij een vervolg bezoek op onze website kunnen deze cookies worden herkend.  
Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens?
Wij verzamelen uw gegevens vanaf het moment dat u uw gegevens invult of achterlaat op onze website, u zich inschrijft op één van onze vestigingen of op andere wijze aanmeldt of wordt aangemeld om gebruik te maken van onze dienstverlening.
Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?
Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor de uitvoering van onze hr-dienstverlening, waaronder bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie en personeelsmanagement.
Meer specifiek, uw persoonsgegevens worden verwerkt om
  1. u aanbiedingen te kunnen doen en/of informatie te kunnen verstrekken over de dienstverlening en overige activiteiten en deze beter te kunnen afstemmen op uw wensen en kwaliteiten, dit gebeurt door onze medewerkers en deels geautomatiseerd (bijvoorbeeld bij een vacature-nieuwsbrief)
  2. uw geschiktheid en beschikbaarheid te kunnen beoordelen in verband met bemiddeling naar vast of tijdelijk werk.
  3. een werknemers- of personeels-/bemiddelingsrelatie met u aan te gaan en te onderhouden en hiervoor de relevante administratie uit te voeren
  4. een opdracht bij de opdrachtgever te kunnen vastleggen in een overeenkomst met de opdrachtgever en de overeenkomst met de opdrachtgever te onderhouden en na te komen
  5. voor het bevorderen van uw persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, waaronder training, opleiding en testen
  6. als we een werknemers- of personeels-/bemiddelingsrelatie met u zijn aangegaan, voor naleving van wet- en regelgeving, waaronder maar niet beperkt tot identificatie, abeidswetgeving, fiscale- en sociale zekerheidswetgeving, bestrijding van fraude en nationale en internationale sanctiewetgeving.
Welke persoonsgegevens verzamelen wij van u?
We verwerken de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor onze dienstverlening; een deel van deze gegevens is verplicht om gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening. Aanvullende gegevens kunnen wenselijk zijn om de dienstverlening beter te kunnen afstemmen op uw wensen en kwaliteiten of om te voldoen aan meer specifieke vragen of verplichtingen vanuit opdrachtgevers. U bent zelf verantwoordelijk voor juistheid en relevantie van de gegevens die u verstrekt.
Meer specifiek gaat het om - onder andere - de volgende (documenten met) persoonsgegevens:
Bij inschrijving:
  • NAW gegevens, e-mail adres en andere contactgegevens
  • geboortegegevens, leeftijd, geslacht
  • curriculum vitae (CV), informatie over opleiding, stages en werkervaring
  • gegevens over trainingen en opleidingen en/of testen die u zelf of via ons hebt gevolgd of gedaan
  • gegevens over beschikbaarheid en verlof
  • andere gegevens die van belang (kunnen) zijn in het kader van de beoordeling van de geschiktheid van de kandidaat, bijvoorbeeld referenties en getuigschriften
  • pasfoto en/of video (introductie) - op vrijwillige basis
 
Op het moment dat u voor ErvaringWerkt kunt gaan werken/werkt/heeft gewerkt:
De gegevens benodigd voor de verwerking van salaris/loon worden niet door ErvaringWerkt verzameld maar door gespecialiseerde marktpartijen t.w;  Smart Services, gevestigd te Amsterdam, Keizersgracht 424 en Helloflex, gevestigd te Hilversum, Julinanalaan 1, 1213 AP.
Met wie kunnen wij uw persoonsgegevens (kandidaten, flexwerkers, zzp-ers) delen?
ErvaringWerkt kan uw persoonsgegevens doorgeven aan haar opdrachtgevers,  leveranciers, overheidsinstanties en andere zakelijke relaties. En in alle overige gevallen waarin wij hiertoe kunnen worden verplicht, bijvoorbeeld door een gerechtelijk bevel of een gerechtelijk vonnis.
De verstrekking van de persoonsgegevens geschiedt op basis van een gerechtvaardigd belang, wettelijke verplichting en/of ter uitvoering van de overeenkomst in overeenstemming met de doelen zoals genoemd bij 'Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?'. Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?
De bewaartermijnen die wij hanteren, zijn afhankelijk van de toepasselijke wettelijke bewaartermijnen.
Kandidaten (indien u (nog) niet voor ErvaringWerkt heeft gewerkt) Uw bemiddelingsgegevens (CV, werkervaring, opleiding, testresultaten e.d.) zijn beschikbaar tot het moment dat u zelf aangeeft niet meer ingeschreven te willen zijn.U krijgt zowel na een jaar als bij twee jaar nadat u geen contact met ons heeft gehad een bericht van ons dat u bij ons staat ingeschreven.
Indien u niet meer bemiddeld wilt worden, kunt u zichzelf uitschrijven. U wordt niet meer benaderd en bemiddeld door ErvaringWerkt. Uw persoonsgegevens zijn nog drie kalendermaanden beschikbaar in een afgeschermde omgeving (bij Werving & Selectie is deze periode 24 maanden in verband met claimrisico’s). In deze afgeschermde omgeving zijn uw gegevens enkel beschikbaar voor ErvaringWerkt onder strikte voorwaarden overeenkomstig de daarvoor gestelde doelen en termijnen. Na afloop van genoemde termijnen worden uw gegevens definitief verwijderd.
Indien u voor ErvaringWerkt werkt/heeft gewerkt
Uw bemiddelingsgegevens zijn beschikbaar tot twee jaar na einde dienstverband.
Indien u niet meer bemiddeld wilt worden, dan kunt u dit aangeven d.m.v. het zenden van een e-mail of telefonische melding. U wordt niet meer benaderd en bemiddeld door ErvaringWerkt. Uw persoonsgegevens worden in dat geval na twee jaar gearchiveerd in een afgeschermde omgeving
 
Persoonsgegevens van zakelijke relaties
(contactgegevens van medewerkers van opdrachtgevers, leveranciers, verkopers, referenten en elke andere instantie waarmee wij een zakelijke relatie onderhouden)
ErvaringWerkt verwerkt de persoonsgegevens van betrokkenen die werkzaam zijn voor ondernemingen waarmee wij zaken doen (1) voor het doen van aanbiedingen voor en/of verstrekken van informatie over de dienstverlening en overige activiteiten en (2) een zakelijke relatie te onderhouden en (3) een opdrachtovereenkomst te sluiten en te onderhouden.
We verwerken onder andere de volgende persoonsgegevens van zakelijke relaties:
  • namen, contactgegevens en functies van contactpersonen.
ErvaringWerkt kan de van haar zakelijke relaties verkregen persoonsgegevens doorgeven indien dit nodig is ter verwezenlijking van de doelstellingen van de zakenrelatie dan wel ten behoeve van de bemiddeling. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan sollicitanten of kandidaten en alle overige gevallen waarin ErvaringWerkt hiertoe verplicht kan worden, bijvoorbeeld door een gerechtelijk bevel of rechterlijk vonnis.
Uw rechten
Inzage en/of wijzigen gegevens
Voor kandidaten, flexwerkers, zzp-ers en zakelijke relaties: U kunt te allen tijde inzage krijgen in een groot deel van de over u geregistreerde persoonsgegevens. U kunt zelf op elk gewenst moment een aantal gegevens wijzigen zoals het doorvoeren van aanpassingen in uw CV of uw accountgegevens.
Als u inzage wenst in uw totale persoonsgegevensverwerking en/of gegevens wilt wijzigen of verwijderen die u zelf niet kunt aanpassen, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij ErvaringWerkt.
Voor overige relaties: U hebt recht op inzage en wijziging van de over u geregistreerde persoonsgegevens. U kunt daartoe contact opnemen met uw contactpersoon bij ErvaringWerkt.
Beveiliging ErvaringWerkt doet er alles aan om uw persoonsgegevens optimaal te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik. Wij doen dit aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen. Bijvoorbeeld: alleen geautoriseerden hebben toegang tot de gegevens. Indien en voor zover gegevens worden verstrekt aan gegevensbewerkers die namens haar diensten verlenen of opdrachten uitvoeren, is ErvaringWerkt met hen overeengekomen dat zij de persoonsgegevens eveneens optimaal beveiligen.
Vragen, opmerkingen, klachten of (vermoeden) datalek Hebt u vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door ErvaringWerkt, dan kunt u schriftelijk contact opnemen met uw contactpersoon op de vestiging. Is er sprake van een (vermoeden van) een datalek, dan verzoeken wij u dit direct te melden bij de vestiging en contactpersoon bij ErvaringWerkt.
Wijzigingen ErvaringWerkt kan van tijd tot tijd om uiteenlopende redenen veranderingen, aanvullingen of wijzigingen aanbrengen in haar Privacy statement. Het meest actuele Privacy statement is te allen tijde in te zien op de website van ErvaringWerkt. Deze versie is opgesteld in september 2017