Oriëntatie ondernemerschap

In mijn loopbaan als ondernemer, nu al bijna 30 jaar lang, heb ik diverse bedrijven zelf opgebouwd. Daarnaast heb ik als directeur Franchise, ook al een 10-tal ondernemers geholpen op te starten (en ook een heel aantal geadviseerd om niet te starten). De kennis die ik daarbij opgebouwd heb wil ik graag inzetten om anderen te helpen de weg te wijzen, en af en toe lastige vragen te stellen.

Als je start als ondernemer, komen er goed- en minder goed bedoeld, mensen en bedrijven op je af die je terzijde willen staan bij dit proces. Iedereen die start is er natuurlijk van overtuigd dat het product of dienst die hij/zij wil aanbieden, voldoende winstgevend zal zijn. Meestal heeft men voldoende expertise op het gebied waarmee men wil gaan ondernemen. Maar als ondernemer moet je kennis op velerlei gebied hebben of vergaren, om echt succesvol te kunnen zijn. Ik kan u daar een handje mee helpen, af en toe lastige vragen stellen, en af en toe de juiste 'duwtjes' geven, en soms in contact tebrengen met de juiste mensen/bedrijven. En in ieder geval helpen bij het maken van het ondernemingsplan.

Dit alles tegen een zeer redelijk tarief. Mijn lol is iemand te kunnen ondersteunen, niet om je op kosten te jagen!
Een eerste kennismakingsgesprek van 1 uur is kostenloos. Ondersteuning bij het maken/beoordelen van een ondernemingsplan kost u € 300,-- Aanvullende diensten in overleg tegen uurtarief van € 50,-- excl. btw.

Als je al wat meer concrete plannen hebt, of al even bezig bent maar reflectie nodig hebt, dan kan ik je het bedrijf van Riette Bol (tijdvooruwbedrijf) aanbevelen. Door haar kennis en ervaring kan zij van grote waarde zijn in de (door)ontwikkeling van uw bedrijf. Zie; tijdvooruwbedrijf.nl

Durf je droom werkelijkheid te maken

'Een mens is niet oud totdat spijt de plaats inneemt van dromen'. (citaat John Barrymore). 
Zover moet je het niet laten komen. Wellicht kan ik helpen die droom gestalte te geven. Een eerste gesprek kost u niets, en is in iedergeval al voldoende voor de volgende stap.