nieuws en activiteiten

Fitter naar het werk! 

Sporten met korting via ErvaringWerkt

Dat sporten goed is weet bijna iedereen wel, maar de stap daadwerkelijk zetten is meestal een tweede… Graag wil ik jullie aandacht vragen voor een initiatief om sporten laagdrempeliger te maken en zo een mogelijkheid te bieden een goede conditie te bereiken en gezonder lichaam krijgen.

ErvaringWerkt vindt het belangrijk dat mensen duurzaam inzetbaar zijn en een goede conditie helpt hierbij. Dit doen wij samen met Marco de Jong van Fit20 gevestigd in Alphen aan den Rijn. 

Bij fit20 is de aanpak totaal anders dan de sportschool die u wellicht kent; Kort maar krachtig trainen met maximaal resultaat.

Bij fit20 train je maar 20 minuten per week in een rustige, koele ruimte zodat je niet zal zweten tijdens en na de inspanning. Je kunt dus sporten in je werkkleding. Dat scheelt dus ook nog tijd van omkleden en douchen en is dus goed in te passen in je werkdag.

Bij fit20 train je alle spieren in je lichaam op zes verschillende toestellen, voor iedere spiergroep een.

De full body training is kort maar intensief en je merkt binnen enkele weken al flink resultaat. Ook als je pijnklachten of beperkingen in lichaamsbeweging hebt, bv. rug-herniaklachten, knie-, schouder- of nekklachten kun je deze oefeningen uitvoeren. Door de deskundige begeleiding wordt er op gelet dat je de oefening met precies de goede intensiteit doet. Om dit te kunnen garanderen zijn er maximaal twee personen tegelijk aan het sporten.

Een kennismakingstraining (via ErvaringWerkt) is gratis en als je positief verrast bent na de training en je dus wekelijks wilt trainen dan krijg je 50% korting op je 1e maand abonnementsgeld. Zie de site (https://fit20.nl/abonnementen/)  voor de diverse mogelijkheden.