nieuws en activiteiten

Fitter naar het werk! 

Sporten met korting via ErvaringWerkt

Dat sporten goed is weet bijna iedereen wel, maar de stap daadwerkelijk zetten is meestal een tweede… Graag wil ik jullie aandacht vragen voor twee initiatieven om sporten laagdrempeliger te maken en zo een mogelijkheid te bieden een goede conditie te bereiken en gezonder lichaam krijgen.

ErvaringWerkt vindt het belangrijk dat mensen duurzaam inzetbaar zijn en een goede conditie helpt hierbij. Dit doen wij samen met twee ondernemers, Edwin Staal van ‘Fitclass’ en Marco de Jong van Fit20beiden gevestigd in Alphen aan den Rijn. Deze twee bedrijven hebben ieder hun eigen aanpak, gericht op een persoonlijk afgestemd resultaat.

Bij Fitclass wordt na de kennismaking een ‘Fitadvies’ gemaakt. Hierbij bespreek je met de coach je huidige leefstijl, doelstelling en wensen en worden er 3 sportwetenschappelijke metingen gedaan (conditie, lenigheid en lichaamssamenstelling).

Het fitadvies levert een persoonlijk beweegplan op voor 12 weken, met twee keer sporten per week. De trainingen zijn in kleine groepen en altijd onder deskundige begeleiding, doordat de trainingen altijd op afspraak gaan, levert dit een goede stimulans op om ook echt te gaan sporten.

Wie zich via ErvaringWerkt aanmeldt krijgt het persoonlijke fitadvies (ter waarde van € 85,-) gratisDaarna betaalt u slechts € 36,-- per maand (2x sporten per week).

Bij fit20 is de aanpak totaal anders dan de sportschool die u wellicht kent; Kort maar krachtig trainen met maximaal resultaat.

Bij fit20 train je maar 20 minuten per week in een rustige, koele ruimte zodat je niet zal zweten tijdens en na de inspanning. Je kunt dus sporten in je werkkleding. Dat scheelt dus ook nog tijd van omkleden en douchen en is dus goed in te passen in je werkdag.

Bij fit20 train je alle spieren in je lichaam op zes verschillende toestellen, voor iedere spiergroep een.

De full body training is kort maar intensief en je merkt binnen enkele weken al flink resultaat. Ook als je pijnklachten of beperkingen in lichaamsbeweging hebt, bv. rug-herniaklachten, knie-, schouder- of nekklachten kun je deze oefeningen uitvoeren. Door de deskundige begeleiding wordt er op gelet dat je de oefening met precies de goede intensiteit doet. Om dit te kunnen garanderen zijn er maximaal twee personen tegelijk aan het sporten.

Een kennismakingstraining (via ErvaringWerkt) is gratis en als je positief verrast bent na de training en je dus wekelijks wilt trainen dan krijg je 50% korting op je 1e maand abonnementsgeld. Zie de site (https://fit20.nl/abonnementen/)  voor de diverse mogelijkheden.