Wie zijn wij?

Jan Boerefijn

 

Mijn naam is Jan Boerefijn, ik ben al sinds 1999 werkzaam in de uitzendbranche gericht op mensen met veel werkervaring. Ik was mede oprichter van uitzendbureau ErvarenJaren, waar ik onder andere de nieuwe franchisenemers ondersteunde bij het starten van hun bedrijf.
Ik woon mijn hele leven al in Alphen aan den Rijn en miste in mijn werk de regionale binding met de opdrachtgevers en uitzendkrachten, vandaar dat ik er voor gekozen heb ErvaringWerkt in Alphen aan den Rijn te vestigen.

Naast het bemiddelen van kandidaten naar een nieuwe baan, zet ik mijn ervaring in om ook mensen te begeleiden die willen starten als zelfstandig ondernemer.

Daarnaast kan ik in samenwerking met het Alphense bedrijf 'sollicitatie-support' maatwerk leveren op het gebied ondersteuning bij het sollicitatie proces. 

Kortom ik kan zelf veel ervaring inzetten met ErvaringWerkt, het liefst voor mensen die zelf veel ervaring hebben op hun vakgebied.

Ook het adviseren van bedrijven op P&O gebied en HRM-advies behoort tot de mogelijkheden. Ik heb een flink netwerk opgebouwd die naar behoefte ingezet kan worden.

Onze 'pitch'  in 30 woorden;

ErvaringWerkt is gericht op de inzet van personeel met ervaring. Met diensten als; begeleiden van werk naar werk, uitzenden, werving en selectie en HRM-diensten. Altijd gericht op duurzame inzet. Daarmee onderscheidend t.o.v. reguliere bureaus.

nieuws en activiteiten

Vanaf 1 december 2020 kunnen we weer gratis loopbaan trajecten verzorgen. Voor informatie en Zie alphenwerktdoor.nl voor informatie en aanmelden.