Loopbaanadvies

Wij hebben in samenwerking met Alphenwerktdoor verschillende producten ontwikkeld die ervoor zorgen dat je een betere kijk krijgt op de mogelijkheden die je hebt.

Het is belangrijk om zo nu en dan te kijken of je nog de juiste richting op beweegt. Want hoewel we soms het gevoel hebben dat we maar één kans hebben om de juiste loopbaankeuze te maken, is het tegendeel waar. Je loopbaan bestaat uit het maken van keuzes. Telkens weer opnieuw.

Er zijn dan ook voldoende momenten te bedenken dat je hulp kunt gebruiken bij het maken van die keuzes. Bijvoorbeeld wanneer werkzaamheden niet meer passen, er een reorganisatie is of wanneer privé zaken spelen die van invloed zijn op het werk. 

Wij halen talenten boven water en vertalen deze door naar de (toekomstige) loopbaan. Of je nu op zoek bent naar een baan, een hele nieuwe carrière of meer plezier in je huidige werk. Wij adviseren en helpen je graag en proberen je richting te geven in je zoektocht.

De volgende stappen zullen je hierbij helpen;

  • we starten met een arbeidsmarktscan, die jezelf maakt
  • de resultaten bespreken we gezamenlijk en we maken een plan voor de inhoud van 2-3 volgende sessies
  • in 2-3 sessies gaan we dieper in op kansen – sterktes – mogelijkheden – interesses
  • we sluiten af met een plan van actie waarmee je concreet aan de slag kan


Binnen 4 – 6 weken heb je goed zicht op de actuele status van je loopbaan en eventuele andere mogelijkheden.

We geven je graag een zetje in de goede richting!

 

loopbaan advies

Iedereen loopt wel eens tegen momenten in zijn loopbaan aan waarbij er behoefte is aan reflectie. Zit ik op het goede spoor? Komen mijn talenten voldoende aan bod? Wat is er nog meer te doen qua type werk? 

Met dat soort vraagstukken helpen we je graag.