Meteen naar de inhoud

Uitzenden

Al vanaf 1999 hebben wij ervaring met het uitzenden van mensen met langdurige werkervaring in zeer uiteenlopende functiegroepen en van uitvoerend werk tm HBO niveau. Ons specialisme is het bemiddelen van ervaring niet van leeftijd.

De uitzendovereenkomst is de meest flexibele arbeidsovereenkomst die er is. Die flexibiliteit kunnen wij u zelfs tot 3 1/2 jaar garanderen, doordat wij werken conform de NBBU CAO.

Om de juiste kandidaat te selecteren beschikken wij over een uniek voor ons gemaakt selectiesysteem, waardoor we altijd de juiste kandidaat, met de juiste competenties en werkervaring kunnen selecteren. Daarnaast, en dat is nog veel belangrijker, hebben we met alle kandidaten die we geselecteerd hebben een kennismakingsgesprek, zodat we ook de motivatie, persoonlijkheid en vitaliteit kunnen beoordelen. Een bureau met een sterke regionale binding en menselijk contact. Dát onderscheidt ons van andere bureaus.  

De voordelen van uitzenden op een rijtje;

• Wij doen, op basis van het gewenste profiel, een voorstel van een beperkt aantal kandidaten. Dit levert een enorm tijdsvoordeel op bij de selectie.
• Geen administratie. U levert slechts de gewerkte uren aan, wij verzorgen de volledige loonadministratie en loonbetaling.
• Flexibiliteit; u kunt de uitzendkracht inzetten op de door u gewenste periode, of tijd.
• Kostenbesparing; u betaalt alleen voor de gewerkte uren. Dus geen declaratie bij ziekte of vakantie.
• U krijgt gemotiveerde kandidaten met een ouderwets arbeidsethos.

In de CAO van de NBBU zijn speciale bepalingen opgenomen voor de gepensioneerden. Dit geeft de mogelijkheid om  ook na de pensionering nog voor langere tijd te kunnen doorwerken. (zie doorwerken na pensioen).