Wie zijn wij

Jan Boerefijn

Jan Boerefijn, geboren in 1956 in Alphen aan den Rijn, heeft ErvaringWerkt opgericht in januari 2014. Dit nadat hij al vanaf 1999 de ervaren kandidaat bemiddelde met zijn vorige bedrijf ErvarenJaren.

In mijn vrije tijd ben ik actief met volleyballen, hardlopen, fietsen en schaatsen. Daarnaast ben ik nog stuurgroeplid van het ‘Ronald McDonald Businessbreakfast Alphen’ een netwerk van een 100-tal ondernemers die het Ronald McDonaldhuis in Leiden ondersteunen. Ook ben ik actief bij de VOA, daar heb ik zitting in een tweetal commissies (HR-Kring en Week van het Werk).

Met ErvaringWerkt richt ik me vooral op de bemiddeling van (tijdelijke) arbeidskrachten met relevante praktijkervaring, zodat deze moeiteloos in bestaande bedrijfsprocessen kunnen worden ingepast. Uiteraard verzorgt Ervaring Werkt als totaalleverancier ook de werving en selectie van al dan niet tijdelijke arbeidskrachten en ZZP-ers. ErvaringWerkt werkt regionaal sinds 1999. Door dit langdurig bestaan heeft het een sterke band met het bedrijfsleven in de regio. Deze regio strekt zich uit van Hazerswoude/Koudekerk t/m Woerden en van Nieuwkoop t/m Waddinxveen, kortom de regio rond Alphen aan den Rijn.

Evenwichtig

Wilskrachtig

Tolerant