Meteen naar de inhoud
Home » Inschrijven

Inschrijven

Schrijft u zich hier in door het invullen van het onderstaande inschrijf formulier. Naast de gegevens op het inschrijfformulier kunt u uw CV uploaden. Het is voor ons belangrijk om te weten welke werkzaamheden u wilt gaan doen en hoeveel uur per week u beschikbaar bent. Dit bepaalt mede voor welke functie wij u gaan benaderen en voorkomt teleurstelling bij zowel u als de opdrachtgever. Uiteraard komt er altijd eerst een kennismakingsgesprek voordat wij u bij een opdrachtgever voorstellen (vanwege de Corona crisis zal dit gesprek veelal per ‘Zoom’ of ander digitaal medium gaan).

Heeft u al uw persoonlijk ‘financieel CV’ aangemaakt? Via de site van het Ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid kunt u een z.g. ‘financieelCV’ aanmaken. Daarin zijn eventuele loonkostenvoordelen opgenomen die eventueel betrekking op u hebben. Hiermee kan uw toekomstige werkgever wellicht een korting krijgen op deel van uw loonkosten. Als u deze meestuurt en u geeft daarvoor toestemming dan kunnen wij deze voorleggen bij uw introductie. 
U kunt hier klikken voor de site van het ministerie voor het financieel CV. 

Ook kunt een een z.g. EVC (Eerder verworven Competenties) laten maken. Daarin wordt de waarde van je ervaring gemeten en soms leidt dat tot erkenning van bevoegdheid en soms tot de korte weg om daar te komen.
Klik hier voor meer informatie.

Inschrijf formulier

    Wij nemen contact met u op als wij denken een geschikte vacature voor u te hebben gevonden. U hoeft niet zelf te reageren. U ontvangt een automatisch bericht van inschrijving. Dat betekent dat uw inschrijving goed is gegaan.